3D COURSE | INTERIOR VISUALIZATION

Курсът е съсредоточен основно в направата на интериорни сцени в 3D STUDIO MAX и рендване им с VRAY. По време на четиричасовите практични занимания бързо и лесно ще напреднете без да се притеснявате, че ще се изправите пред проблеми, които ще трябва да решавате сами. Всичко това, в този едномесечен практичен курс по архитектурна визуализация, воден от специалист работещ в тази индустрия.

Всеки ще разполага самостоятелно с компютър, на който да работи и изпълнява зададените задачи. Курсът не е теоритичен. Всеки участник реално ще изработи няколко сцени с помощта на провеждащия курса.


ОНЛАЙН КУРС

Онлайн курсът има големи предимства пред традиционният курс. На записалите се им се предоставя онлайн четири часово видео с висока резолюция, от което могат стъпка по стъпка, да проследят всичко, което трябва да направят, за да изпълнят упражненията в курса. Всяка седмица, ще имате достъп до новите видеа - 24 часа на ден, 7 дни в седмицата. Не е нужно да присъствате в определен час на определено място, може просто да ги гледате след работа, докато си почивате или дори когато сте на плажа. До видеата ще имате достъп в продължение на шест месеца, което ви дава възможност, да ги гледате по продължително време и когато ви потрябват. Освен това и цената на онлайн курсът е значително по-малко от тази на традиционният - 120 лева. Всичко това прави онлайн курсът, може би най-добрата форма на обучение, до която може да имате достъп.

начало
22 СЕПТЕМВРИ 2012

край
14 ОКТОМВРИ 2012

такса редовен курс
200 ЛЕВА
/заплаща се предварително, преди започване на курса/


такса онлайн курс
120 ЛЕВА
/заплаща се предварително, преди започване на курса/


провеждане
СЪБОТА И НЕДЕЛЯ

час
14:00 ДО 18:00

място
МЛАДОСТ СИТИ ЦЕНТЪР
УЛ. ДИМИТЪР МОЛЛОВ 24


провеждащ курса
МИХАИЛ ПОПОВ

записвания
mihail.popov@triunyx.com


LINKS
www.triunyx.com
www.facebook.com/3dcourse